Components omsætter ca.

3 MSEK

Energy omsætter ca.

1,8 MSEK

Industrial Process omsætter ca.

1,6 MSEK

Power Solutions omsætter ca.

1,5 MSEK

VORES FORRETNINGSOMRÅDER

Addtech består af ca. 130 selvstændige selskaber. Addtech arbejder aktivt med at udnytte organisationens ressourcer så effektivt som muligt, og virksomhederne samarbejder i forskellig grad med deres søstervirksomheder. Koncernen er inddelt i følgende fire områder: Læs mere om enhederne under den respektive afdeling.

COMPONENTS

Components markedsfører og sælger komponenter og delsystemer inden for mekanik, elektromekanik, hydraulik og elektronik samt automationsløsninger. Kunderne findes først og fremmest i den nordiske produktionsindustri.

Components

ENERGY

Energy markedsfører og sælger produkter til transmission og eldistribution samt produkter inden for elsikkerhed, elinstallation og tilslutningsteknik. Kunderne findes først og fremmest på energi- og elinstallationsmarkedet via foreskrivende led og elgrossister.

Energy

INDUSTRIAL PROCESS

Industrial Process markedsfører og sælger løsninger, delsystemer samt komponenter, ofte under eget varemærke, som bidrager til at optimere industrielle processer og flow. Kunderne findes først og fremmest i den nordeuropæiske produktionsindustri.

Industrial Process

POWER SOLUTIONS

Power Solutions udvikler, markedsfører og sælger komponenter og systemløsninger, som sikrer strømforsyning samt styring og kontrol af bevægelser og energistrømme til f.eks. batteriløsninger og produkter, som anvendes i samspillet mellem menneske og maskine. Kunderne findes først og fremmest indenfor specialkøretøjer, telekommunikation, miljø og medicinsk teknologi. Afdelingen har stærke varemærker og nicheproduktion.

Power Solutions