Automation

omsætter ca.

SEKm 2,4

Components

omsætter ca.

SEKm 2,0

Energy

omsætter ca.

SEKm 2,4

Industrial Process omsætter ca.

SEKm 3,2

Power Solutions omsætter ca.

SEKm 1,6

VORES FORRETNINGSOMRÅDER

Addtech består af ca. 130 selvstændige selskaber. Addtech arbejder aktivt med at udnytte organisationens ressourcer så effektivt som muligt, og virksomhederne samarbejder i forskellig grad med deres søstervirksomheder. Koncernen er inddelt i følgende fem områder: Læs mere om enhederne under den respektive afdeling.

AUTOMATION

Automation markedsfører og sælger intelligente løsninger, delsystemer og komponenter til bl.a. industriel automation og infrastruktur, f.eks. løsninger til robotteknologi, styringssystemer, sensorer, industrielle netværk og kommunikationsnet.

Automation

COMPONENTS

Components markedsfører og sælger komponenter og delsystemer inden for mekanik, elektromekanik, hydraulik og elektronik samt automationsløsninger. Kunderne findes først og fremmest i den nordiske produktionsindustri.

Components

ENERGY

Energy markedsfører og sælger produkter til transmission og eldistribution samt produkter inden for elsikkerhed, elinstallation og tilslutningsteknik. Kunderne findes først og fremmest på energi- og elinstallationsmarkedet via foreskrivende led og elgrossister.

Energy

INDUSTRIAL PROCESS

Industrial Process markedsfører og sælger løsninger, delsystemer samt komponenter, ofte under eget varemærke, som bidrager til at optimere industrielle processer og flow. Kunderne findes først og fremmest i den nordeuropæiske produktionsindustri.

Industrial Process

POWER SOLUTIONS

Power Solutions udvikler, markedsfører og sælger komponenter og systemløsninger, som sikrer strømforsyning samt styring og kontrol af bevægelser og energistrømme til f.eks. batteriløsninger og produkter, som anvendes i samspillet mellem menneske og maskine. Kunderne findes først og fremmest indenfor specialkøretøjer, telekommunikation, miljø og medicinsk teknologi. Afdelingen har stærke varemærker og nicheproduktion.

Power Solutions