Omsætning

11 SEKm

Administrerende direktør

Niklas Stenberg

Datterselskaber

130

Antal medarbejdere

3000

DETTE ER ADDTECH

Succesfulde iværksættervirksomheder i stor skala

Addtech består af ca. 130 selvstændige datterselskaber. Det betyder, at beslutninger om virksomhedernes aktiviteter tages i nærheden af markedet. Addtech kombinerer den lille virksomheds fleksibilitet, personlighed og effektivitet med den store virksomheds ressourcer, netværk og langsigtethed.

Organisation

Ansvar som giver frihed

Addtech har stærke værdier og klare strategier, som bygger på et fælles ønske om at tage et personligt ansvar og have respekt for den enkelte. Vi kan se, at frihed under ansvar er den bedste måde at drive en alsidig virksomhed på. Vores kerneværdier er enkelhed, effektivitet, udvikling, ansvar og frihed, og disse værdier er synlige i det daglige arbejde i koncernen.

Kerneværdier

Bindeled mellem producenter og leverandører

Addtech tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrivirksomheder og kunder indenfor infrastruktur. Ved at hjælpe kunderne med at udvikle bedre slutprodukter og sænke deres produktionsomkostninger skaber Addtech både teknisk og økonomisk merværdi.

Forretningskoncept

Førende indenfor værdiskabende handel med teknologi

Addtechs vision er at være førende indenfor værdiskabende teknologi handel i Nordeuropa. Det indebærer, at vi skal opfattes som den mest kompetente samarbejdspartner af vores kunder, leverandører og medarbejdere. Addtechs finansielle mål er at skabe vækst kombineret med fortjeneste.

Mål og strategier

Vi søger virksomheder, som vi kan fastholde og udvikle

Opkøb er en vigtig del af Addtechs forretningskoncept. Vi er altid på udkig efter virksomheder og teknologiske partnerskaber, som kan styrke de eksisterende virksomheder eller bidrage med nye produkt- eller markedssegmenter, hvor der er mulighed for at indtage en førende markedsposition. Vi opkøber virksomheder for at fastholde og udvikle dem på langt sigt.

Opkøb